Ik werk bij Fivoor als stagiair Communicatie op de Hofhoek in Poortugaal.

Mijn dag begint standaard met een heerlijke kop koffie. Ik start mijn computer en laptop op. Mijn mail wordt geopend en ik bekijk hoe mijn dag eruit gaat zien in mijn agenda. In de ochtend praten we vaak ook even bij over bijvoorbeeld het weekend. Hierna gaan we aan het werk. Iedere dag heb ik een lijstje van taken waaraan ik wil gaan werken, maar tussendoor komen er ook soms wat taken bij. Ook het bijwonen van vergaderingen hoort bij het takenpakket van een communicatie stagiair.

Werken met een frisse blik

Tijdens de lunch maken we soms een kleine wandeling. Hierna kan ik weer met een frisse blik verder werken aan bijvoorbeeld het opmaken van een informatiekaart of poster.

”De onderwerpen en werkzaamheden zijn heel afwisselend en daartussen schakelen is iets wat je heel snel leert.”

Veel eigen verantwoordelijkheid

Een maatschappelijke insteek is wat ik zocht in een communicatie stage. Na het lezen van de vacature was ik meteen enthousiast. Het was een uitgebreide takenlijst met veel eigen verantwoordelijkheid, iets wat ik een leuke uitdaging vond. Deze stage is bijzonder, omdat het werk heel erg divers is. Geen dag is hetzelfde. De onderwerpen en werkzaamheden zijn heel wisselend en de schakeling daartussen is iets wat je heel snel leert.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik ben nog druk bezig met studeren, maar ik ben er wel achter gekomen dat ik later wil werken in een maatschappelijke organisatie. Ik heb heel veel geleerd tijdens de stage bij Fivoor. Zo heb ik bepaalde vaardigheden kunnen ontwikkelen tot een echte toevoegingen binnen het team. Na mijn stage mag ik nog een onderzoek gaan doen voor Fivoor, waar ik veel zin in heb.

Part of the team

Vooral het samenwerken in het team is iets wat ik heel leuk vind. Je bent als stagiair van de communicatie-afdeling echt ‘part of the team’. De diverse werkzaamheden en onderwerpen is iets wat het werken op de afdeling communicatie erg leuk maakt als stagiair.

 

Wil jij ook zo’n toffe stage bij onze Communicatie afdeling? Er staat nog een mooie vacature open!

Bekijk vacature