Fivoor Flex & More? De naam Fivoor Flex & More zegt het al: het bestaat uit Flex en More. Niet alleen een flexpool, maar het is meer! Bij Fivoor Flex & More kan je terecht voor een flexibele en uitdagende baan als Begeleider of Verpleegkundige, waarbij je werkt waar en wanneer jij wilt. Ook is het mogelijk jezelf te oriënteren en ontwikkelen binnen de forensische & intensieve psychiatrie. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Flex
Als collega van de flexpool bepaal jij waar en wanneer je werkt. Met jouw kennis en ervaring kun je aan de slag als Begeleider of Verpleegkundige bij de flexpool van Fivoor. Je wordt individueel begeleid en na een inwerkperiode met verschillende trainingen staat er een boeiend werkveld voor je klaar; je biedt hulp aan patiënten in de forensische en intensieve psychiatrie.

More
Heb je ervaring in de zorg maar wil je juist ontdekken of de forensische en intensieve psychiatrie bij je past? Bij Fivoor Flex & More krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen ons werkveld. Met jouw kennis en ervaring kun je aan de slag als Begeleider of Verpleegkundige. Wij nemen je mee in de psychiatrische zorg en samen bespreken wij jouw wensen en hoe wij jouw ontwikkeling vorm kunnen geven.

Collega aan het woord
‘‘Het is ontzettend fijn om zelf te bepalen waar en wanneer ik wil werken! ‘‘

Voor wie is Fivoor Flex & More?

Heb jij een zorggerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 4 of werkervaring in de zorg? En wil jij flexibiliteit in je werk of ontwikkelmogelijkheden? Dan is Fivoor Flex & More zeker iets voor jou! Je kan bij ons aan de slag als Begeleider of Verpleegkundige waar en wanneer jij wilt. Heb je één van onderstaande wensen?  Wil jij bijvoorbeeld: 

  • verre reizen maken of vaak festivals bezoeken?
  • ieder weekend vrij zijn of juist ieder weekend werken?
  • alleen s ’nachts of overdag werken?
  • je oriënteren in de forensische psychiatrie?
  • op zoek naar de patiëntendoelgroep waarvan je hart sneller gaat kloppen?
  • naast je studie alvast ervaring opdoen?
  • werk kunnen combineren met de zorg voor je kinderen of familie?

Dan is Fivoor Flex & More zeker iets voor jou! Bespreek met ons je wensen en samen met jou zoeken wij naar de beste match.

Locaties

Je gaat aan de slag bij één van de klinische locaties van Fivoor in de omgeving van Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Samen bepalen wij welke locaties haalbaar zijn en je voorkeur hebben. Zo krijg je de kans om op verschillende locaties te werken en je goed te oriënteren binnen het werkveld van Fivoor.


Over Fivoor

Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor patiënten met een forensische indicatie én patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte. Als medewerker van Fivoor Flex & More ga je werken met patiënten die een persoonlijkheidsstoornis, verslaving, psychotische kwetsbaarheid of een licht verstandelijke beperking (LVB) hebben.

 

Vacatures Fivoor Flex & More

Collega aan het woord
‘‘Bij Fivoor Flex & More krijg ik de kans om overal binnen te kijken en te leren wat het beste bij mij past. ‘‘