Ik werk bij Fivoor op de afdeling HR in Poortugaal als recruiter.

Elke ochtend start ik op met een heerlijke kop thee en het nalopen van de mailbox en de nieuwe inflow aan kandidaten. Ik draag passende kandidaten voor en wijs de kandidaten af die helaas niet binnen het profiel passen. Elke maandagochtend hebben wij met het team een recruitment-overleg om lopende zaken te bespreken. Ik bekijk de dagplanning en bereid eventueel overleggen voor die gepland staan voor die dag.

Iedere dag is anders

Iedere dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk! Zo zit ik de ene keer in een brainstormsessie met de andere recruiters om een concept te ontwikkelen voor een nieuwe beurs en spreek ik een andere keer de resultaten door van de employer branding campagne met mijn collega van de afdeling Communicatie. Uiteraard zijn er een aantal werkzaamheden die altijd doorlopen, zoals nieuwe kandidaten beoordelen, gesprekken plannen en nieuwe vacatures uitzetten.

 

“Ik word vrijgelaten om mijn creativiteit te gebruiken en out-of-the-box te denken.”

 

Fivoor op de kaart zetten als werkgever

Arbeidsmarktcommunicatie is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Elke twee weken heb ik hierover een afspraak met mijn collega van de afdeling Communicatie. Samen werken we aan een arbeidsmarktcommunicatieplan. Hierbij stellen we jaardoelen op en creëren we een duidelijker overzicht van alle doelgroepen, boodschappen en kanalen/middelen.

Mijn collega recruiters en ik bedenken welke acties we kunnen ondernemen om nieuw personeel aan te trekken. We staan op beurzen en congressen, maar coördineren bijvoorbeeld ook bij draaidagen als we een video opnemen die gebruikt wordt voor onze website www.werkenbijfivoor.nl. Ik word vrijgelaten om mijn creativiteit te gebruiken en out-of-the-box te denken. Samen met mijn lieve, gezellige en vakbekwame collega’s zorgen we ervoor dat Fivoor op de kaart staat als mooie en fijne werkgever.

Perfecte combinatie

Ik heb een achtergrond in marketing en communicatie en kwam bij Fivoor als recruiter terecht omdat ze iemand zochten die zich wilde richten op arbeidsmarktcommunicatie binnen deze krappe arbeidsmarkt. Ik kan in deze rol echt mijn ei kwijt. Het is de perfecte combinatie tussen HR/recruitment en marketing en communicatie.

Bijzonder werk

Mijn werk als recruiter bij Fivoor is zo bijzonder, omdat ik mij elke dag bezig mag houden met het “verkopen” van een heel mooie organisatie als werkgever. Fivoor heeft een belangrijke maatschappelijke opdracht en ik vind het heel speciaal om daar toch ook een stukje aan bij te dragen op deze manier door de juiste mensen te vinden en aan te nemen.

 

Wil jij net als Iris aan de slag als recruiter bij Fivoor? Er staat nu een tijdelijke vacature open voor haar zwangerschapsvervanging. Geïnteresseerd na het lezen van haar verhaal? Bekijk dan de vacature!