Ik ben werkzaam bij Fivoor als administratief medewerker op het ambulant centrum Rotterdam.

In de ochtend gebeurt er altijd een hoop. Alle medewerkers komen binnen en nemen hun telefoon en alarm mee, de vergaderingen starten, de bijzonderheden van de dag worden aan ons gecommuniceerd en patiënten melden zich aan. Vaak vinden onze intakegesprekken ook in de ochtend plaats. Overigens starten we wel altijd eerst met een heerlijke kop koffie.

In de middag is er wat meer beweging van onze collega’s met o.a. huisbezoeken. Verder is de middag vaak een verlengde van de ochtend. Geen een dag is hetzelfde, dus hoe druk het in de middag is weten we vaak niet van tevoren. Dit houdt ons scherp.

Leren over jezelf

Ik vind onze doelgroep heel erg interessant. Daarnaast leer je ook enorm veel over jezelf. Hoe ga je om met zoveel verschillende mensen en problematieken? Om dan iedere dag weer goed naar jezelf te kijken en over jezelf te leren, dat maakt dit werk superleuk, afwisselend en uitdagend!

Expertise en gezelligheid

Ik werk voornamelijk bij onze voordeur en doe samen met mijn collega de planning van onze intakes. Ons team is hecht en samen zorgen we voor de veiligheid en de rust beneden bij binnenkomst van onze patiënten. Daarnaast is het werk heel erg veelzijdig en gebeurt er op een dag soms van alles tegelijk. Het samenwerken met alle collega’s brengt naast alle expertise en drukte van de dag ook een hoop gezelligheid met zich mee. Deze combinatie maakt dit werk voor mij zo leuk!

 

“Iedere dag goed naar jezelf kijken en leren, maakt dit werk superleuk, afwisselend en uitdagend!”

 

Wil je meer lezen over de verschillende ondersteunende diensten binnen Fivoor? Klik op onderstaande button!

Meer lezen