Fivoor respecteert jouw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Fivoor doet er alles aan om zorgvuldig om te gaan met jouw persoonsgegevens.  Deze privacy statement sluit aan op onze privacy reglement en informatiebeveiligingsbeleid en de gegevensverwerking is verwerkt in het register van verwerkingsactiviteiten van Fivoor.

In deze privacy statement lees je hoe wij omgaan met de persoonsgegevens van sollicitanten.

 

Wie zijn wij?

Fivoor B.V.

Gevestigd aan de Diergaardesingel 69 – 73, 3014 AE in Rotterdam.

Te bereiken op 088-028 2200 of per mail via info@fivoor.nl

 

Voor welke doeleinden worden gegevens verwerkt?

Voor de uitvoering van onze dienstverlening vragen wij jou om persoonsgegevens. Fivoor houdt zich aan de wetgeving rondom de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het algemeen doel bij het verwerken van persoonsgegevens is het verbinden en bemiddelen tussen kandidaten en hiring managers voor een mogelijke baan. Dit doen we:

  • met behulp van specifieke criteria vinden van geschikte kandidaten voor vacatures;
  • door het voorleggen van cv’s en profielen van kandidaten voor beoordeling door hiring managers voor een vacature;
  • door het sturen van e-mails over mogelijke vacatures.

Wij verwerken alleen de persoonsgegevens die minimaal noodzakelijk zijn voor bovengenoemde doeleinden. Wij streven daarbij naar minimale gegevensverwerking. Waar mogelijk worden minder of geen persoonsgegevens verwerkt.

Wij delen de verzamelde persoonsgegevens uitsluitend met derden ter ondersteuning van onze diensten of indien dit wettelijk verplicht is. Wij zien erop toe dat met deze derden afspraken worden gemaakt over de eisen waar gegevensuitwisseling aan moet voldoen. De verzamelde persoonsgegevens worden niet uitgeleend, verhuurd, verkocht of op een andere manier openbaar gemaakt. Zonder jouw toestemming delen wij geen informatie met derden of buiten de Europese Unie.

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Wij verzamelen gegevens van bezoekers van onze website www.werkenbijfivoor.nl, onze sollicitanten en ontvangers van de dienst jobalert voor vacatures binnen Fivoor.

De volgende gegevens worden door Fivoor verzameld:

Persoonsgegevens

  • Achternaam
  • Roepnaam

Contactinformatiegegevens

  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Documenten

  • Cv
  • Eventueel een sollicitatiebrief

 

Waarom verzamelen wij deze gegevens?

Als je onze website bezoekt, verzamelen wij informatie gerelateerd aan het type apparaat, browser en hoe je onze website gebruikt. Deze informatie helpt ons om de website te verbeteren voor jouw gebruiksgemak en om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij verzamelen deze gegevens om jouw sollicitatie bij Fivoor in behandeling te kunnen nemen en om te kunnen bepalen of je een geschikte kandidaat bent voor de functie waarop jij hebt gesolliciteerd. Ook hebben wij jouw gegevens nodig om contact op te kunnen nemen omtrent jouw sollicitatie.

Mocht je je inschrijven voor de dienst jobalert, dan hebben wij jouw gegevens nodig voor het versturen van de wekelijkse e-mail met daarin de nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw profiel.

Fivoor maakt gebruik van diensten van Bullhorn waar het systeem voor werving en selectie gehost wordt. Met Bullhorn is een verwerkersovereenkomst afgesloten om te waarborgen dat jouw privacy gegevens goed beschermd zijn en blijven.

 

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

Om de gebruikservaring en bezoekersstromen te verbeteren gebruiken wij cookies op onze website. Cookies zijn hele kleine bestanden die door jouw internetbrowser worden opgeslagen bij het gebruik van onze website. Vaak zijn cookies bedoeld om het gebruik van een website gemakkelijker te maken. Voor meer informatie over ons cookiebeleid zie https://werkenbijfivoor.nl/cookies/.

 

Hoe geef je toestemming?

Wij vragen toestemming onderaan het sollicitatieformulier. Hier kun je aangeven of je akkoord gaat met het privacy statement door middel van het zetten van een vinkje.

Wij vragen ook toestemming onderaan het aanmeldformulier van de dienst jobalert. Hierbij geef je toestemming  door middel van het vinkje om jouw gegevens te bewaren en jou via de dienst jobalert elke week op de hoogte te houden van nieuwe vacatures.

 

Validata

Validata is een externe organisatie die door Fivoor is gecontracteerd om een gedeelte van het screeningsproces uit handen te nemen. Dit screenen door Validata kan enkel plaatsvinden wanneer er een arbeidsvoorwaarden gesprek gepland staat. Fivoor deelt hiervoor de naam, emailadres, telefoonnummer en het cv van de sollicitant met Validata. De overige gevraagde informatie dient door de sollicitant aan Validata aangeleverd te worden, dit alles binnen een beveiligde omgeving. Als het screeningsproces positief afgerond wordt, dan kan het arbeidsvoorwaarden gesprek plaatsvinden.

 

Hoe lang worden jouw gegevens bewaard?

Jouw gegevens worden standaard na het beëindigen van de sollicitatieprocedure maximaal 4 weken bewaard. In het sollicitatieformulier kun je aangeven of wij jouw gegevens een jaar mogen bewaren. Hierna vragen we jaarlijks toestemming om je gegevens weer voor een jaar te bewaren. Op deze manier kunnen wij jou weer benaderen voor passende vacatures. Geef je geen toestemming, dan worden jouw gegevens geanonimiseerd en ben je niet meer vindbaar in ons systeem.

 

Klikgedrag

Op de website www.werkenbijfivoor.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden met behulp van Google Analytics en Tag Manager. Bezoekers worden niet geïdentificeerd, we anonimiseren alle statistische gegevens, door het verwijderen van het laatste deel van jouw IP-adres voordat statistische data wordt verwerkt. Fivoor heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. De statistische data wordt alleen ingezet voor eigen gebruik door website beheerders van Fivoor, we delen geen gegevens met Google zelf of andere diensten van Google en gebruiken de analytics cookies niet voor andere diensten.

 

Beveiligde verbinding

Fivoor maakt op haar website altijd gebruik van een extra beveiligde https:// verbinding, te herkennen aan het slotje in de browser. Deze zorgt voor een veilige verbinding tussen de computer van de gebruiker en onze website. Hierdoor worden gegevens (bijvoorbeeld uit formulieren) veilig en met encryptie verstuurd van de browser van de gebruiker naar onze webserver.

Wees je ervan bewust dat je zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van jouw computer en/of telefoon en van jouw eigen internetverbinding. De verzending van persoonsgegevens via het internet is dan ook op eigen risico. De juiste werking en beveiliging van onze website en de dienst jobalert is alleen van toepassing wanneer het device (waarop je de website bezoekt) voorzien is van officiële versies van de besturingssystemen van Google (Android) en Apple (iOS) die door Fivoor worden ondersteund.

 

Recht tot correcties en laten verwijderen van persoonsgegevens

Als gebruiker kun je jouw gegevens laten aanpassen, corrigeren of verwijderen. Dit kan via een verzoek per e-mail naar info@fivoor.nl te sturen. Behoudens voor de doeleinden van het matchen en bemiddelen tussen hiring managers kandidaten, zal Fivoor je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Je hebt daarnaast de volgende rechten:

  • het recht de verwerking van je gegevens te beperken of je gegevens aan een andere partij over te dragen;
  • het recht om je toestemming voor de verwerking van je gegevens in te trekken;
  • het recht om een klacht in te dienen bij Fivoor;
  • het recht op inzage in de verwerking van je persoonsgegevens.

Dit kun je doen door contact op te nemen met de Functionaris Gegevensbescherming van Fivoor via info@fivoor.nl

Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Vragen en feedback

Fivoor neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en heeft daarom passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@fivoor.nl.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld vanuit Fivoor. Fivoor is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

 

 

Om in aanmerking te komen voor een functie binnen Fivoor is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, een online check (inclusief social media) en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.