Bekijk alle vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar, bekijk gerust onze andere vacatures.

Vacatures bekijken

Werken in de forensische en hoog intensieve zorg betekent werken met kwetsbare doelgroepen. Onze collega’s bieden onze patiënten met hun ervaring en expertise perspectief op een betekenisvol bestaan. Met elkaar werken we aan een veiligere samenleving. Denk jij dat je het in je hebt? Lees dan snel verder!

Omdat wij bij Fivoor een totaalaanbod bieden in de keten van forensische en intensieve psychiatrie, is onze werksetting echt uniek. Geen dag is hetzelfde als je bij Fivoor werkt. Ja, dat klinkt cliché, maar bij ons is dit écht zo! Werken in de forensische zorg en intensieve zorg betekent dat je te maken krijgt met complexe problematiek van onze patiënten en cliënten, waardoor je vaak voor uitdagingen komt te staan. Maar dit doe je zeker niet alleen! Je komt altijd te werken in een gedreven multidisciplinair team met bijvoorbeeld psychiaters, verpleegkundigen en begeleiders.

 

Werken in de zorg

Werken in de zorg is een breed begrip. Waar in de reguliere GGZ mensen meestal met één specifieke problematiek kampen, zien we bij de patiënten van Fivoor vaak multiproblematiek. Wij werken met mensen met complexe psychiatrische problematiek in combinatie met norm overschrijdend gedrag (een forensisch risico). Dit vraagt om maatwerk en creativiteit. Met onze patiënten zet je vaak kleine stappen vooruit en moet je soms ook een paar stappen terug. Maar als je uiteindelijk een patiënt weer op eigen benen ziet staan en zonder ons verder kan, maakt dat het werk zo mooi en waardevol.

Collega aan het woord
‘‘Fivoor geeft mij de ruimte om naast de patiënt te gaan staan en samen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van enkel de onmogelijkheden. ‘‘

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Het werken bij Fivoor is complex, maar je haalt er ook veel voldoening uit. Je hebt zeker creativiteit en durf nodig en bent niet bang om het initiatief te nemen. Een baan bij Fivoor is niet zomaar een baan in de zorg. Als je bij Fivoor werkt, dan werk je eigenlijk in de champions league van de zorg. Kun jij met jouw expertise een bijdrage leveren aan de behandeling van onze patiënten?

 

Carrière bij Fivoor

Bij ons krijg je de ruimte en het vertrouwen om je werk goed te doen. Maar je staat er niet alleen voor! In onze open cultuur delen we onze ervaringen. Zo versterken en helpen we elkaar. Om de ambities waar te maken, investeert Fivoor volop in opleidingsmogelijkheden. Er is van alles mogelijk. Maak jij een gemotiveerde keuze om met onze doelgroep te werken? En kom jij met creatieve oplossingen die onze patiënten dagelijks van je vragen? Bekijk dan onze zorg vacatures of neem contact met ons op.

Bekijk openstaande vacatures