Bekijk alle vacatures

Op dit moment zijn er geen Klinisch Psycholoog vacatures beschikbaar, bekijk gerust onze andere vacatures.

Vacatures bekijken

Houd jij wel van een uitdaging als klinisch psycholoog? Welkom bij Fivoor! De forensische zorg is de ideale plek om verschil maken in het leven van patiënten met complexe problematiek. Als behandelaar én manager, in een verbindende rol waarin je volledig tot je recht komt.

Klinisch psycholoog

De pijlers onder jouw werk als klinisch psycholoog zijn behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek. Je bent zowel bezig met patiëntenzorg als met het organiseren van de zorg. De klinisch psycholoog denkt vanuit een helikopterview bijvoorbeeld mee over behandelprogramma’s en beleid. Daarnaast is het opleiden van nieuwe collega’s, inclusief supervisie en werkbegeleiding, en het verrichten van onderzoek bij jou in goede handen. Vanuit jouw expertise adviseer je collega’s en externe stakeholders over patiëntenzorg en bewaak je de kwaliteit van zorg. Zo draag jij bij aan een veilige maatschappij en herstel van kwetsbare mensen.

 

De uitdaging

De forensische zorg behandelt mensen met complexe en verschillende problematiek. De kunst is om met creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen als multidisciplinair team vooruitgang te boeken. Om de patiënt te doorgronden en te motiveren zijn leven op de rit te krijgen. Dat lukt vaker dan je denkt! Bij tegenslag in de behandeling weet je als klinisch psycholoog te relativeren en ondersteun je collega’s. Je houdt overzicht over de situatie, schakelt snel en zorgt vanuit jouw coachende rol dat anderen zo goed mogelijk functioneren in hun werk. Kortom, deze functie biedt veel afwisseling, in een fijne balans tussen behandeling en management.

Collega aan het woord
‘‘Wij werken met hart en ziel om te zorgen dat iedereen zicht heeft op een goede toekomst. ‘‘

Waarom als klinisch psycholoog werken bij Fivoor?

Werken bij Fivoor, in de forensische psychiatrie, is nooit standaard en nooit saai. De variatie aan ziektebeelden geeft volop uitdaging en afwisseling voor een klinisch psycholoog. Fivoor ondersteunt jou daarin. Als ontwikkelingsgerichte organisatie biedt Fivoor veel ruimte voor bijscholing en maatwerk in jouw functie als klinisch psycholoog. Ook in de balans tussen patiëntenzorg, management en onderzoek. Als onderdeel van een gedreven team kun jij patiënten zo de best mogelijke zorg geven en daarmee relevant zijn voor de samenleving. Dat geeft energie!

Bekijk hier de vacatures