Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Ondersteunende diensten vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Als medewerker bij één van de ondersteunende diensten ben jij de expert in het betreffende vakgebied. Door jouw inbreng kunnen collega’s zich op hun kerntaken richten en verloopt organisatorisch alles op rolletjes. Zo draag je in belangrijke mate bij aan de doelstellingen van Fivoor!

De ondersteunende diensten omvatten diverse afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan HR, ICT, Zorgondersteuning, Receptie, Stafbureau, Kwaliteit en Veiligheid of Communicatie. Je gaat als specialist proactief te werk en fungeert als vraagbaak voor medewerkers, managers en externe partijen. Je werkt volgens planning, maar handelt ook naar de situatie van het moment om alles in goede banen te leiden. Daarnaast heb je veel contact met collega’s en, afhankelijk van de functie, ook met cliënten. De fusie van drie organisaties tot Fivoor, op 1 januari 2018, geeft jou de kans om mee te bouwen aan dé organisatie op het gebied van forensische en intensieve psychiatrie.

 

De uitdaging

Werken bij Fivoor is dynamisch! Het werk is afwisselend waardoor je veel contact hebt met verschillende disciplines. Door bij te blijven in je vakgebied, kun je medewerkers en het management optimaal ondersteunen. Je wilt verantwoordelijkheid dragen voor een op te lossen vraagstuk en krijgt dit door jouw expertise en sociale vaardigheden voor elkaar. Geduld en flexibiliteit komen je daarbij goed van pas. Door bijvoorbeeld een acute opname of incident met een cliënt kan de planning immers zomaar in de war worden geschopt. Gezien de doelgroep, cliënten met complexe problematiek, doe je verantwoordelijk werk. Als onderdeel van een hecht team ga je die uitdaging graag aan!

Jermaine | Receptionist
Collega aan het woord
‘‘We krijgen vertrouwen en waardering voor ons werk bij Fivoor. ‘‘

Waarom werken bij Fivoor?

Fivoor biedt medewerkers een inspirerende werkomgeving waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Binnen het forensische werkveld zijn we in de hele zorgketen actief, waardoor er veel mogelijkheden voor ontplooiing zijn. Niet voor niets werken veel mensen al langere tijd bij ons. Zij waarderen de vrijheid in hun baan, de kansen die ze krijgen en de fijne sfeer tussen collega’s. Bij Fivoor zijn we bovendien gedreven in ons werk. Bevlogen om cliënten met grote problemen te helpen en de samenleving veiliger te maken. Daartoe creëren we de juiste randvoorwaarden voor onze medewerkers. We zijn trots op ons vak. We stimuleren het volgen van opleidingen en trainingen en we leren graag van elkaar. Doe mee!

Lees in deze blog meer over het werk bij de ondersteunende diensten bij Fivoor en bekijk via onderstaande button de openstaande vacatures.

Bekijk hier de vacatures

Syvia
Collega aan het woord
‘‘Ik geloof in de missie van Fivoor: iedereen verdient een tweede kans. ‘‘