Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Ondersteunende diensten vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Wil je werken in de zorg voor een organisatie met een maatschappelijk belang, maar heb je geen opleiding in de zorg? Dan wordt het vaak lastig. Niet bij FivoorNet zoals wij niet opgeven met de hoog specialistische zorg die wij bieden, geven wij ook niet op met onze zoektocht naar vakexperts voor onze de ondersteunende diensten van Fivoor. Onze ondersteuners helpen de collega’s van het primaire zorgproces om hun dagelijkse werk te kunnen doen. Door jouw inbreng kunnen collega’s zich op hun kerntaken richten en verloopt organisatorisch alles op rolletjes.  

Ondersteunende diensten, stafafdelingen, kantoorfuncties, geef het beestje een naampje. De kanjers die hier werken zijn verspreid over verschillende afdelingen. Denk aan HR, ICT, Zorgondersteuning, Control, Kwaliteit en Veiligheid en Communicatie. Je gaat als specialist van jouw vakgebied proactief te werk en fungeert als vraagbaak voor medewerkers, managers en externe partijen. Hoe ziet jou dag eruit? Dat bepaal je grotendeels zelf. Als je er maar voor zorgt dat de collega's op de werkvloer hiermee geholpen zijn.  

 

Maak je geen zorgen

Met als thuisbasis een prachtig kantoor in het pittoreske Poortugaal (vlak onder Rotterdam, wie kent het niet), werk je afwisselend op kantoor, op andere Fivoor locaties en thuis. In afstemming met jouw leidinggevende werken wij volgens een vernieuwend hybride werkmodel. Aan faciliteiten om jouw werk te doen geen gebrek. Onze collega's van ICT zorgen voor een computer, laptop, iPad of telefoon. Wil je een sta-zit bureau, een sleutel van het fietsenhok of heb je andere wensen? Een tosti voor lunch of een heerlijke cappuccino uit het Jura koffieapparaat? Laat het gerust weten!  

 

Als ondersteuner in de lead

Terug naar de inhoud, want er moet natuurlijk ook gewerkt worden. En hard ook. De druk op de zorgsector is groot en met name de forensische zorg ligt onder een continu vergrootglas. Vanuit jouw supervisie draag je verantwoordelijkheid voor uiteenlopende vraagstukken. Snel kunnen schakelen en flexibiliteit komen daarbij goed van pas. Je komt namelijk altijd handen en tijd tekort. Laat dat jou niet uit het veld slaan? Je krijgt er, gratis, een hecht team bij van in totaal zo'n 100 collega's! 

Jermaine | Receptionist
Collega aan het woord
‘‘We krijgen vertrouwen en waardering voor ons werk bij Fivoor. ‘‘

De beste van de allerbesten

Voor een stoffige zorgorganisatie ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij werken met de nieuwste behandeltechnieken en blijven bij met de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we de beste zorg leveren aan onze cliënten en patiënten. En we zorgen minstens even goed voor onze collega's. Niet alleen met een modern pakket aan arbeidsvoorwaarden, maar ook door uitgebreide mogelijkheden in training en scholingen. Want wij zijn trots op ons vak.  

Benieuwd naar een werkdag uit het leven van een administratief medewerker? Lees dan dit blog van Lesley over het werk bij de ondersteunende diensten bij Fivoor.  

Zie jij een match met ons DNA? Blijf jij bij met de ontwikkelingen op jouw vakgebied en bruis je van de ideeën? Stuur ons dan een topper van een sollicitatie! 

Bekijk hier de vacatures

Syvia
Collega aan het woord
‘‘Ik geloof in de missie van Fivoor: iedereen verdient een tweede kans. ‘‘