Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Psychologen vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Wil jij als psycholoog aan de slag in de forensische en hoog intensieve zorg? Fivoor geeft je de kans om een belangrijke rol te spelen in de risicotaxatie, diagnostiek en behandeling van patiënten. De doelgroepen en problematieken zijn divers, wat het werk als basispsycholoog extra interessant maakt. Ondertussen faciliteren we jouw eigen ontwikkeling en carrière, bijvoorbeeld tot GZ-psycholoog.

Als psycholoog bij Fivoor beoordeel je welke risicofactoren er zijn voor delictgedrag of een terugval in middelengebruik. We maken daarbij gebruik van risicotaxatie-instrumenten, maar hechten ook veel waarde aan indrukken uit de dagelijkse praktijk. Naast risicotaxatie en diagnostiek werk je aan de behandeling van de patiënt, individueel en in groepen. Met bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of andere methoden zet je mensen in beweging. Er vindt veel afstemming plaats met andere psychologen. Een GZ- of klinisch psycholoog is jouw supervisor en daarnaast zijn er intervisiegroepen per problematiek of doelgroep. Je ondersteunt de 24-uurszorg met jouw expertise en vice versa krijg jij mee hoe een patiënt zich gedurende de week gedraagt.

 

De uitdaging

Standaard protocollen volstaan vaak niet om bij onze patiënten vooruitgang te boeken; niet iedereen is doordrongen van nut en noodzaak. Des te mooier als je hen wél weet te motiveren! Vanuit jouw expertise zoek je naar nieuwe wegen en aansluiting bij patiënten. Om, binnen de kaders van de afdeling, te denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. We zijn nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Je staat dan ook stevig in je schoenen en bent een kei in het contact met mensen. Richting collega’s heb je een open en proactieve houding. Je durft als psycholoog zelf de lijnen uit te zetten. Zo draag je vanuit jouw specialisme optimaal bij aan de teamprestatie.

Tessel | Psycholoog
Collega aan het woord
‘‘Contact maken met de mens achter de cliënt, dat is wat ik doe! ‘‘

 

Waarom werken als psycholoog bij Fivoor?

Psychologen zijn de hoofdbehandelaars van de toekomst. Met bijvoorbeeld een master forensische of klinische psychologie op zak, krijg je volop ruimte om je verder te ontwikkelen. We faciliteren voorkeuren voor het werken met specifieke doelgroepen en ondersteunen jouw ontwikkelbehoeften waar mogelijk. Via trainingen en cursussen blijf je continu bij in het vakgebied. In een fijne en professionele sfeer leren we van elkaar, onder meer tijdens teamdagen en via supervisie. Ondertussen ben jij in de praktijk het fundament waarop de behandeling van patiënten wordt gebouwd. Op naar een mooie toekomst!

Wil je meer lezen over het werk bij Fivoor als psycholoog? Lees het in onze blog!

Meteen solliciteren? Klik op onderstaande button en solliciteer direct op één van de openstaande vacatures.

Bekijk hier de vacatures

Luuk | Psycholoog
Collega aan het woord
‘‘Fivoor geeft mij de ruimte om naast de patiënt te gaan staan en samen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van enkel de onmogelijkheden. ‘‘