Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Psychologen vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Werken als psycholoog in de forensische en hoog intensieve zorg betekent werken met de meest complexe en uiteenlopende casuïstiekOnze doelgroepen en problematieken zijn divers en van het hoogste niveau, wat het werk als basis psycholoog extra interessant maakt. Schrikken woorden als risicotaxatie, ZVW-patiënten en forensische ambulante en klinische zorg je niet af? Lees dan verder! 

Als psycholoog bij Fivoor beoordeel je welke risicofactoren er zijn voor delictgedrag of bijvoorbeeld een terugval in middelengebruik. We maken daarbij gebruik van risicotaxatie-instrumenten, maar hechten ook veel waarde aan indrukken uit de dagelijkse praktijk. En hier komt jouw expertise om de hoek kijken!  

 

(poli)klinisch

Bij Fivoor bieden we poliklinische zorg op onze ambulant centra en bieden we behandeling in onze klinieken. Naast risicotaxatie en diagnostiek werk je aan de behandeling van de patiënt, individueel en in groepen. Met bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of andere methoden zet je mensen in beweging. Er vindt veel afstemming plaats met andere psychologen en een GZ- of klinisch psycholoog is jouw supervisorIn de klinieken ondersteun je de 24-uurszorg met jouw expertise en krijg jij vanuit hen mee hoe een patiënt zich gedurende de week gedraagt. 

 

Middelen(gebruik)

Standaard protocollen volstaan vaak niet om bij onze patiënten vooruitgang te boeken; niet iedereen is doordrongen van nut en noodzaak. Des te mooier als je hen wél weet te motiveren! Je bent nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Binnen de kaders van de afdeling, denk jij in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Richting collega’s heb je een open en proactieve houding. Je bent wel een tikkeltje eigenwijs en durft als psycholoog zelf de lijnen uit te zetten. Zo draag je vanuit jouw specialisme optimaal bij aan de teamprestatie. Geen dag is hetzelfde! Judith vertelt je meer over haar werk als psycholoog bij Fivoor in haar blog! 

Tessel | Psycholoog
Collega aan het woord
‘‘Contact maken met de mens achter de cliënt, dat is wat ik doe! ‘‘

Wetenschap die zich bezighoudt met het innerlijke leven

Psychologen zijn de hoofdbehandelaars van de toekomst. Ondertussen faciliteren we jouw eigen ontwikkeling en carrière, denk aan een interne opleiding tot GZ-psycholoog. Met bijvoorbeeld een master forensische of klinische psychologie op zak, krijg je volop ruimte om je verder te ontwikkelen. 

Heb je een voorkeur voor het werken met een specifieke doelgroep? Gaaf als je je daarin verder wilt ontwikkelen! Via trainingen en cursussen blijf je continu bij in het vakgebied. Ondertussen ben jij in de praktijk het fundament waarop de behandeling van patiënten wordt gebouwd. Op naar een mooie toekomst bij Fivoor! 

Bekijk hier de vacatures

Luuk | Psycholoog
Collega aan het woord
‘‘Fivoor geeft mij de ruimte om naast de patiënt te gaan staan en samen te kijken naar de mogelijkheden in plaats van enkel de onmogelijkheden. ‘‘