Op zoek naar een stage?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Klik op de onderstaande knop om een stageverzoek te versturen.

Vacatures bekijken
 

Wil jij je als psycholoog specialiseren tot gezondheidszorgpsycholoog? Fivoor biedt een opleiding op maat waarbij wij bij verschillende onderdelen van Fivoor opleidingsplaatsen bieden.

GZ-opleiding

Tijdens de GZ-opleiding doe je ervaring op met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het stellen van indicaties en het toepassen van psychologische, pedagogische en psychotherapeutische behandelmethoden. Vanuit de opleiding zijn er samenwerkingen met alle zorgdomeinen en afdelingen binnen Fivoor om de GZ-opleiding op een kwalitatief hoog niveau te houden. Daarnaast werken we samen met andere opleidingen binnen Fivoor, zoals de opleiding tot psychiater en verpleegkundig specialist. We verzorgen samen onderwijsmomenten, referaten en andere activiteiten om de deskundigheid te bevorderen.

Fivoor werkt nauw samen met de onderwijsinstelling RINO om het praktijkgedeelte van de opleidingen vorm te geven, waarbij RINO het cursorisch onderwijs verzorgt.

Past deze opleiding bij jou?

Voor de opleiding tot GZ-psycholoog kunnen zowel medewerkers van Fivoor als externe kandidaten solliciteren. Elk jaar wordt het aantal beschikbare opleidingsplaatsen bepaald en de verdeling ervan over de verschillende leerplekken. De selectiecommissie, onder voorzitterschap van de P-opleider, beslist over de toelating en plaatsing van de kandidaten. Krijg jij de kans? Dan ontvang je een leerarbeidsovereenkomst met Fivoor, voor de duur van de opleiding.

Tijdens de opleiding krijg je werkbegeleiding door een ervaren GZ-psycholoog. Je hebt wekelijks overleg en krijgt supervisie op de volgende thema's:

  • diagnostiek
  • behandeling

Binnen de opleiding kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Fivoor, zoals trainingen en online cursussen, de bibliotheek en (geaccrediteerde) refereer bijeenkomsten.

Ben jij klaar voor een toekomst als GZ-psycholoog?