Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Verpleegkundigen vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Ga jij net als onze verpleegkundigen graag uitdagingen aan? Welkom bij Fivoor! In ons werkveld van de forensische en intensieve psychiatrie mag je zorg dragen voor mensen met vaak meerdere problemen. Door jouw expertise en sociale vaardigheden krijg je als verpleegkundige de kans om in een hecht team bij te dragen aan de gezondheid van onze cliënten.

Verpleegkundigen

Als verpleegkundige sta je voor kwaliteit van zorg. Afgestemd op het ziektebeeld van cliënten, naast de verstandelijke beperking, stoornissen of verslaving die ze soms hebben. Je werkt in een sociotherapeutisch team nauw samen met andere begeleiders. Samen creëer je op de groep een vaste dagstructuur. Afhankelijk van de cliënten verricht je ADL en motiveer of begeleid je hen naar groepstherapie of individuele behandelingen. Als verpleegkundige redeneer jij vooral klinisch; je zoekt het verband tussen geestelijke en lichamelijke problemen en handelt daarnaar. Je bent de oren en ogen van de artsen bij Fivoor. Ook in de ambulante setting zijn verpleegkundigen bij Fivoor van grote waarde, bijvoorbeeld als cliënten thuis zorg nodig hebben.


De uitdaging

Het werk van een verpleegkundige bij Fivoor valt geen dag te voorspellen. Dat maakt het erg interessant! De cliënten kampen vaak met complexe problematiek. Je hebt een lange adem nodig om vertrouwen te winnen en een goede behandelrelatie op te bouwen. Je bent dan ook sociaal vaardig en kunt helder communiceren. Je staat sterk in je schoenen en lost conflicten vakkundig op. Humor werkt vaak goed! Je hebt continu je voelsprieten uitstaan om te signaleren wat er leeft bij cliënten en op de groep. Aan jou de mooie taak om daar op in te spelen.

Loes | Verpleegkundige
Collega aan het woord
‘‘Van stagiair tot verpleegkundig groepsleider, bij Fivoor kun je altijd leren. ‘‘

Waarom als verpleegkundige werken bij Fivoor?

Je kunt je expertise en vaardigheden als verpleegkundige helemaal kwijt bij Fivoor! Door de complexe doelgroep en grote verschillen tussen cliënten word je uitgedaagd om buiten bestaande kaders te denken. Fivoor geeft jou het vertrouwen en de faciliteiten om je werk goed te doen. We hechten belang aan jouw professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld door trainingen aan te bieden en vervolgopleidingen mogelijk te maken. Bij Fivoor word je als medewerker gezien en gehoord. De leidinggevende is er voor je, net als je collega’s. Samen maken we ons sterk voor resocialisatie van cliënten en een veiliger samenleving.

Steve | Verpleegkundige
Collega aan het woord
‘‘Je weet nooit wat de dag je brengt, het werk is erg afwisselend en absoluut niet repeterend! ‘‘