Bekijk alle vacatures

Op zoek naar GZ-psychologen & klinisch psychologen vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Is werken als GZ-psycholoog in de forensische en intensieve psychiatrie iets voor jou? Bij Fivoor heb je als GZ-psycholoog een spilfunctie in de behandeling van patiënten met complexe problematiek. Met jouw expertise en vaardigheden draag je binnen een multidisciplinair team bij aan onze doelstellingen: resocialisatie van patiënten en het verminderen van het risico op recidive.

Het zwaartepunt in het werk als GZ-psycholoog bij Fivoor ligt op het contact met patiënten. Dit gebeurt zowel individueel als in groepen. Je werkt nauw samen met andere disciplines om het behandeltraject optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt. Afgestemd op de klinische of ambulante setting waarin je werkzaam bent en het beveiligingsniveau op de afdeling. Naast diagnostiek en behandeling onderhoud je contacten met onder meer reclassering, het gevangeniswezen en familie. Werkbegeleiding aan collega’s in opleiding en supervisie aan psychologen maken de functie van GZ-psycholoog nog afwisselender en interessanter.

 

De uitdaging

Waar in de reguliere GGZ mensen meestal met één specifieke problematiek kampen, zien we bij de patiënten van Fivoor vaak multiproblematiek. De forensische setting maakt het werk van de GZ-psycholoog extra uitdagend. Het komt aan op creativiteit en flexibiliteit! Zelfs als patiënten niet gemotiveerd zijn, zoek je naar een aanpak met therapievormen waarmee toch kleine successen worden geboekt. Je bent daarbij in staat om, vanuit een helikopterview, alle disciplines rond de patiënt op één lijn te krijgen. Je maakt knelpunten in de behandeling bespreekbaar en werkt oplossingsgericht.

Gaston | GZ-psycholoog
Collega aan het woord
‘‘Fivoor biedt de ruimte om je eigen kennis en creativiteit in te brengen. ‘‘

Waarom als GZ-psycholoog werken bij Fivoor?

Voor wie van complexe problematiek houdt, is het bij Fivoor goed toeven als GZ-psycholoog. We bieden een totaalaanbod in de keten van forensische en intensieve psychiatrie. Hiermee bieden we voor iedere patiënt maatwerk. Als GZ-psycholoog ben je de regisseur in het multidisciplinaire samenspel om het risico op recidive te verkleinen en resocialisatie te bevorderen. Om de ambities waar te maken, investeert Fivoor volop in opleidingsmogelijkheden van medewerkers. Als GZ-psycholoog krijg je de ruimte en het vertrouwen om je werk goed te doen. Je staat er bij Fivoor niet alleen voor! In een open cultuur delen we onze ervaringen. Zo versterken en helpen we elkaar.

Hannemieke| GZ psychogoloog
Collega aan het woord
‘‘Werken met de doelgroep van Fivoor vraagt flexibiliteit, humor en doorzettingsvermogen. ‘‘