Fivoor wil een lerende organisatie zijn, waarbij de talentontwikkeling van medewerkers centraal staat. Medewerkers zijn er trots op om bij Fivoor te werken. Zij houden hun eigen groei, die van collega’s en van de organisatie voor ogen. Medewerkers zijn de regisseur van hun eigen talent en de organisatie is het sterkst als medewerkers de ruimte hebben hun talenten te ontwikkelen en te benutten. Fivoor richt daarom het werk zo in dat medewerkers hun eigen ambities en talenten optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten.

Leren & ontwikkelen bij Fivoor

Fivoor is een opleidingsinstituut en leidt forensische zorgprofessionals op via verschillende onderwijsinstituten. Fivoor streeft hierbij naar excellentie en het leveren van Topzorg. Niet alleen verbinden we daarmee onderwijs en werk, ook brengen we nieuwe professionele inzichten snel naar de werkvloer. Nodig voor een klimaat dat zich kenmerkt door bereidheid te leren, openheid en onderling vertrouwen om zo de aanwezige kennis en ervaring zo goed mogelijk te delen en te gebruiken.

Fivoor is erkend als een praktijkinstelling voor verschillende opleidingen op verschillende niveaus. Waar nodig wordt er samengewerkt met andere GGZ-instellingen voor het aanbieden van een zo breed mogelijk opleidingscurriculum.

Fivoor heeft stage en leerwerkplekken voor verschillende opleidingen:

  1. Psychiater (Forensische stage): Arjen Neven (a.neven@fivoor.nl) 
  2. Gedragswetenschappen: Tony Bloemendaal (t.bloemendaal@fivoor.nl)
  3. Orthopedagoog generalist: Tony Bloemendaal (t.bloemendaal@fivoor.nl)
  4. Verpleegkundig Specialist: Herman Segers (h.segers@fivoor.nl)
  5. Leerlingen en stagiaires: Linda Kroon & Bianca Steeman (ontwikkelen@fivoor.nl)
Linda | Opleidingscoordinator
Collega aan het woord
‘‘Wij staan voor kwaliteit en willen het beste uit iedereen halen. ‘‘