Op zoek naar een stage?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Klik op de onderstaande knop om een stageverzoek te versturen.

Stageverzoek versturen

Fivoor wil een lerende organisatie zijn, waarbij de talentontwikkeling van medewerkers centraal staat. Medewerkers zijn er trots op om bij Fivoor te werken. Zij houden hun eigen groei, die van collega’s en van de organisatie voor ogen. Medewerkers zijn de regisseur van hun eigen talent en de organisatie is het sterkst als medewerkers de ruimte hebben hun talenten te ontwikkelen en te benutten. Fivoor richt daarom het werk zo in dat medewerkers hun eigen ambities en talenten optimaal kunnen ontwikkelen en inzetten.

Leren & ontwikkelen bij Fivoor

Fivoor is een opleidingsinstituut en leidt forensische zorgprofessionals op via hogescholen en universiteiten. Fivoor streeft hierbij naar excellentie en het leveren van Topzorg. Niet alleen verbinden we daarmee onderwijs en werk. Ook brengen we nieuwe professionele inzichten snel naar de werkvloer. Nodig voor een klimaat dat zich kenmerkt door bereidheid te leren, openheid en onderling vertrouwen om zo de aanwezige kennis en ervaring zo goed mogelijk te delen en te gebruiken.

Fivoor werkt nauw samen met erkende opleidingsinstituten en bezit erkenningen als praktijkinstelling. Waar nodig wordt er samengewerkt met andere GGZ instellingen voor het aanbieden van een zo breed mogelijk opleidingscurriculum.

Fivoor heeft stage en leerwerkplekken voor verschillende opleidingen:

  1. Psychiater (Forensische stage)   - Arjen Neven (a.neven@fivoor.nl) 
  2. Gedragswetenschappen             - Tony Bloemendaal (t.bloemendaal@fivoor.nl)
  3. Verpleegkundig Specialist          
  4. Leerlingen en stagiaires                - Linda Kroon & Bianca Steeman
Linda | Opleidingscoordinator
Collega aan het woord
‘‘Wij staan voor kwaliteit en willen het beste uit iedereen halen. ‘‘