Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij Fivoor draait het om mensen. Vanzelfsprekend om onze patiënten, maar ook om onze medewerkers. Als werkgever zorgen wij ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Fivoor is een aantrekkelijke werkomgeving met veel opties tot vakinhoudelijke verdieping. Kom je bij ons werken, dan krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wij bieden

Bij ons ontvang je een salaris conform de CAO GGZ. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je functie en werkervaring. Naast een salaris ontvang je een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Als werkgever betalen wij een groot deel van je pensioenpremie (Pensioenfonds Zorg en Welzijn). Bij een 36-urige werkweek heb je recht op 166 vakantie uren per jaar. Naast je vakantie-uren ontvang je ook nog eens 35 verlofuren (per jaar), in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kun je sparen of opnemen. Natuurlijk ontvang je ook nog een reiskostenvergoeding, waarbij de reiskostenvergoeding voor dienstreizen per auto (€ 0,33ct netto) erg aantrekkelijk is.

Onze werklocaties zijn goed bereikbaar met het OV of er zijn goede parkeermogelijkheden. Daarnaast stimuleren wij een goede werk/privé balans door de mogelijkheden voor parttime of fulltime werken aan te bieden.

 

Jouw keuzevrijheid

Arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw wensen! Met het “meerkeuzesysteem” kan jij bepalen hoe je arbeidsvoorwaardenpakket eruit komt te zien. Je kunt bijvoorbeeld je salaris fiscaalvriendelijk inzetten voor extra verlof, de aanschaf van een fiets, sport-abonnement, vakbondslidmaatschap of het lidmaatschap van een beroepsvereniging. Keuze genoeg! Daarnaast bieden wij als het nodig is hepatitis B vaccinaties.

 

Collectieve (zorg- en inkomens)verzekeringen

Fivoor heeft collectieve afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Op de websites van IZZ, Zilveren Kruis, CZ en DSW kun je de verzekeringspakketten en premies bekijken. Voor medewerkers die BIG-geregistreerd zijn, is er een verzekering afgesloten waarop je aanspraak kunt maken tegen een ingediende klacht op grond van medisch tuchtrecht bij de regionale en centrale tuchtcollege. Daarnaast hebben wij collectieve afspraken gemaakt voor diverse consumentenverzekeringen, zoals voor je auto, opstal en inboedel, waardoor je profiteert van flinke kortingen op de premie en van uitstekende voorwaarden. Ook is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden een inkomensverzekering af te sluiten.

 

Jouw loopbaan

Fivoor legt de lat voor de behandeling van de patiënten zo hoog mogelijk. Het streven naar continue kwaliteitsverbetering van de behandeling en de bedrijfsvoering is één van de belangrijkste drijfveren van de organisatie. Daarvoor zijn deskundige medewerkers van groot belang. Opleiden en leren worden gezien als waardevolle instrumenten om de deskundigheid van medewerkers, en daarmee van de gehele organisatie, te optimaliseren. Medewerkers zijn immers de motor van de organisatie.

Kennisontwikkeling en kennisdeling is één van de speerpunten van de organisatie. Om de ontwikkeling van medewerkers te kunnen faciliteren, beschikt Fivoor over een afdeling Opleidingen. Binnen Fivoor zijn in de loop van de jaren veel vakspecifieke trainingen ontwikkeld om de deskundigheid van medewerkers verder te bevorderen. Daarnaast wordt in de werksituatie ruimte geboden voor verdere ontplooiing en kennisdeling. Fivoor biedt ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen of de mogelijkheid om mee te werken aan (wetenschappelijk) onderzoek.