Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij Fivoor draait het om mensen. Vanzelfsprekend om onze patiënten, maar ook om onze medewerkers. Als werkgever zorgen wij ervoor dat onze collega’s zo goed mogelijk kunnen presteren. Fivoor is een aantrekkelijke werkomgeving met veel opties tot vakinhoudelijke verdieping. Kom je bij ons werken, dan krijg je veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wij bieden

Bij ons ontvang je een salaris conform de CAO GGZ. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je functie en werkervaring. Naast een salaris ontvang je een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Als werkgever betalen wij een groot deel van je pensioenpremie bij het pensioenfonds Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Bij een 36-urige werkweek heb je recht op 166 vakantie uren per jaar. Bovenop je vakantie-uren ontvang je 35 verlofuren (per jaar), in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kun je sparen of opnemen. Natuurlijk ontvang je ook een reiskostenvergoeding, waarbij de reiskostenvergoeding voor dienstreizen per auto van € 0,33 netto (per km) erg aantrekkelijk is.

Onze werklocaties zijn goed bereikbaar met het OV of er zijn parkeermogelijkheden. Voor de functies waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoort, ontvang je een thuiswerkvergoeding van maximaal €35,65 netto per maand.  Daarnaast hechten wij veel waarde aan een prettige werk/privé balans. Zo kun je bij ons parttime of fulltime werken en bieden wij een “meerkeuzesysteem” aan waarmee je jouw eigen arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen.

 

Jouw keuzevrijheid

Arbeidsvoorwaarden die aansluiten op jouw wensen! Met het “meerkeuzesysteem” kan jij bepalen hoe je arbeidsvoorwaardenpakket eruit komt te zien. Je kunt bijvoorbeeld je salaris fiscaalvriendelijk inzetten voor extra verlof, de aanschaf van een fiets, sport-abonnement, vakbondslidmaatschap of het lidmaatschap van een beroepsvereniging. Keuze genoeg! Je krijgt ook een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato; vrij te besteden aan iets waar jij blij van wordt. Dat kan een cursus zijn, uit eten met vrienden of wil je liever extra vrije dagen? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of te komen. Daarnaast bieden wij als het nodig is hepatitis B vaccinaties.

 

Collectieve (zorg- en inkomens)verzekeringen

Fivoor heeft collectieve afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Op de websites van IZZ, Zilveren Kruis, CZ en DSW kun je de verzekeringspakketten en premies bekijken. Voor medewerkers die BIG-geregistreerd zijn, is er een verzekering afgesloten waarop je aanspraak kunt maken tegen een ingediende klacht op grond van medisch tuchtrecht bij de regionale en centrale tuchtcollege. Daarnaast hebben wij collectieve afspraken gemaakt voor diverse consumentenverzekeringen, zoals voor je auto, opstal en inboedel, waardoor je profiteert van flinke kortingen op de premie en van uitstekende voorwaarden. Ook is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden een inkomensverzekering af te sluiten.

 

Jouw loopbaan

Fivoor legt de lat voor de behandeling van de patiënten zo hoog mogelijk. Het streven naar continue kwaliteitsverbetering van de behandeling en de bedrijfsvoering is één van de belangrijkste drijfveren van de organisatie. Daarvoor zijn deskundige medewerkers van groot belang. Opleiden en leren worden gezien als waardevolle instrumenten om de deskundigheid van medewerkers, en daarmee van de gehele organisatie, te optimaliseren. Medewerkers zijn immers de motor van de organisatie.

Kennisontwikkeling en kennisdeling is één van de speerpunten van de organisatie. Om de ontwikkeling van medewerkers te kunnen faciliteren, beschikt Fivoor over een afdeling Opleidingen. Binnen Fivoor zijn in de loop van de jaren veel vakspecifieke trainingen ontwikkeld om de deskundigheid van medewerkers verder te bevorderen. Daarnaast wordt in de werksituatie ruimte geboden voor verdere ontplooiing en kennisdeling. Fivoor biedt ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen of de mogelijkheid om mee te werken aan (wetenschappelijk) onderzoek.