Op zoek naar een afstudeerstage?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Klik op de onderstaande knop om een afstudeerverzoek te versturen.

Stageverzoek versturen

Wil jij afstuderen binnen een uitdagende tak van de GGZ, zoals de forensische en hoog intensieve psychiatrie? Stuur dan jouw onderzoeksvoorstel in middels de button op deze pagina!

Afstuderen en wetenschappelijk onderzoek

Fivoor biedt onderzoekstages aan en biedt jou als student de mogelijkheid tot afstuderen. Onderzoeksstages vallen onder de verantwoordelijkheid van Fivoor Wetenschap en Behandelinnovatie.

Masterstudenten, klinisch psychologen en psychiaters in opleiding sluiten waar mogelijk aan bij bestaande onderzoekslijnen binnen Fivoor Wetenschap en Behandelinnovatie.
Alle (wetenschappelijke) onderzoeken die plaatsvinden binnen Fivoor dienen aangemeld te worden bij Fivoor Wetenschap en Behandelinnovatie en goedgekeurd te worden door de interne Commissie Wetenschappelijk Onderzoek (CWO).  In bepaalde gevallen dient het onderzoek te worden goedgekeurd door een ethische commissie (PETC/METC) voordat het onderzoek van start kan gaan. Dit wordt bepaald door de Wet Medisch-Wetenschappelijk onderzoek (WMO), zie hiervoor de website. Daarnaast moet het management van de afdeling waar het onderzoek plaatsvindt geconsulteerd worden door één van de leden van het CWO.

Hogescholen beschikken (nog) niet over een interne ethische commissie. Voor deze groep studenten is een regeling van kracht t/m 2020.