Op zoek naar een stage?

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Klik op de onderstaande knop om een stageverzoek te versturen.

Vacatures bekijken
 

Ben jij een gedragswetenschapper met ambitie? Fivoor biedt postmaster opleidingsplaatsen op basis- en specialistisch niveau. Ook wel P-opleiding genoemd, waarbij de P verwijst naar psychologie, pedagogiek, psychotherapie en praktijk. Fivoor heeft samenwerkingen met verschillende praktijkinstellingen en biedt jou een brede opleiding én veel differentiatie.

Fivoor staat garant voor een opleidingsroute waar je als 'opleideling' een divers kennisaanbod krijgt. Dit kan op het gebied van psychopathologie, diagnostische methoden en behandelmethoden. Wij zorgen voor een praktijkplaats op hoog niveau en een prettig en veilig opleidingsklimaat. 

Er zijn voldoende deskundigen in huis om bij te dragen aan de opleiding. Fivoor voldoet aan alle randvoorwaarden zoals die in de opleidingseisen staan omschreven. Wij richten de praktijkplaats zo in dat jij optimaal aan je competenties, taken en opdrachten kunt werken. 

Een door de hoofdopleider goedgekeurd werkplan/individueel opleidingsplan (IOP) geeft jouw start een goede basis!

Takenpakket

In overleg met de praktijkopleider, P-opleider en onder goedkeuring van de manager stellen we samen het takenpakket vast. Uiteraard voldoen de taken aan de eisen die de opleiding stelt. 

Afhankelijk van je belangstelling, kennis en ervaring die je meebrengt, kan de opleidingsroute verschillen. Ook de teamcultuur en patiëntenpopulatie zorgen voor maatwerk. De praktijkopleider bepaalt in overleg met jou en betrokkenen de concrete invulling, timing en planning van de werkzaamheden. Deze brengen wij onder bij een begeleider.

De opleidingsroute is gebaseerd op een groeimodel, binnen het kader van de specifieke opleiding. Van relatief eenvoudige werkzaamheden in de beginperiode tot steeds meer gecompliceerde taken. Waar het plafond ligt, is aan jou!

Verschillende opleidingsmogelijkheden