Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Behandelaren & Therapeuten vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Of je nu dramatherapeut, muziektherapeut, psychomotorisch therapeut of beeldend therapeut bent, onze behandelaren willen het beste voor de patiënten! Vanuit jouw specialisme geef je vorm en inhoud aan de behandelondersteuning bij Fivoor. Zo draag je in onze wereld van de forensische psychiatrie bij aan de resocialisatie van patiënten en een veiliger samenleving.

Als behandelaar bij Fivoor heb je een belangrijke signalerende én uitvoerende functie. Op basis van risicomanagement, het delictgedrag en de problematiek van de patiënt ondersteun je zijn of haar behandeling. Je hebt veel contactmomenten, individueel of in groepsverband. Voor een zo’n goed mogelijk resultaat werk je in multidisciplinair verband nauw samen met collega’s. Je bewaart daarbij het overzicht en geeft richting waar nodig. Fivoor biedt zowel ambulante behandelingen (volgens de FACT-methode) als behandelingen in psychiatrische klinieken waar patiënten tijdelijk verblijven.

 

De uitdaging

Je werkt als behandelaar of therapeut bij Fivoor met een complexe doelgroep, met vaak meerdere problemen. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee, maar ook een ontzettend dynamische baan! Je hebt een grote eigen inbreng om oplossingen te vinden, waarbij jouw creativiteit serieus op de proef wordt gesteld om mensen te motiveren. Je bent dan ook communicatief en sociaal vaardig. Niet alleen richting patiënten, maar ook richting collega’s en de vele ketenpartners waarmee je samenwerkt. Je staat sterk in je schoenen en kunt de-escalerend optreden. Hoe mooi is het als patiënten ondanks alles toch stappen vooruit zetten! Je bent nieuwsgierig en onderzoekend. Bij Fivoor kijken we met een open blik, zonder oordeel. 

Joren | Vaktherapeut
Collega aan het woord
‘‘Als professional kun je bij Fivoor het beste uit je carrière halen. ‘‘

 

Waarom als behandelaar/therapeut werken bij Fivoor?

Fivoor biedt veel mogelijkheden om als behandelaar of vaktherapeut het beste uit je carrière te halen. Als organisatie zijn we immers actief in de hele keten van de forensische psychiatrie, van tbs tot begeleid wonen. We investeren volop in scholing en andere vormen van kennisontwikkeling. Nieuwe medewerkers worden langdurig ingewerkt en collega’s hebben oog voor elkaar. Zo kun jij goed functioneren in het belang van patiënten. Door vroegtijdig te signaleren dat iemand een gevaar is voor zichzelf of anderen, voorkom je in sommige gevallen een delict. De voldoening is nog groter als iemand door jouw behandeling bovendien een beter leven krijgt. Wij doen waardevol werk!

 

Bekijk hier de vacatures

Henk | Behandelaar
Collega aan het woord
‘‘Ik haal er veel voldoening uit als een cliënt een beter leven krijgt. ‘‘