Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Behandelaren & Therapeuten vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Waardevol werk vanuit jouw specialisme in de behandelondersteuning. Een hele mond vol, maar dat is meer dan terecht want zonder onze behandelaren en therapeuten komen we er niet. Vanuit jouw specialisme geef je vorm en inhoud aan de behandelondersteuning. Of je nu dramatherapeutmuziektherapeutpsychomotorisch therapeut of beeldend therapeut bent, jij wilt dé beste therapie voor de patiënten van FivoorMet als hoger liggend doel; mensen beter maken en zo de samenleving veiliger maken. Het klinkt als een flinke uitdaging, en ja, dat is het ook. 

Signaleren en doorpakken in de behandeling

Als behandelaar bij Fivoor heb je een belangrijke signalerende én uitvoerende functie. Hoe dat er precies uitzietOp basis van risicomanagement, het delictgedrag en de problematiek van de patiënt ondersteun je zijn of haar behandeling. Je hebt daarin veel contactmomenten, zowel individueel als in groepsverband. Voor een zo’n goed mogelijk resultaat werk je in een multidisciplinair team nauw samen met collega’s. Dit team is vertegenwoordigd door alle professionals die voor de behandeling van de patiënt nodig zijn. En jij bent in dat team een cruciale spil. Want juist jij bewaart het overzicht en geeft richting waar nodig.  

 

Zie problemen als uitdagingen en uitdagingen als kansen

Denk jij niet in problemen, maar in uitdagingen? Je werkt als behandelaar of therapeut bij Fivoor met een complexe doelgroep, met vaak meerdere problemen. Deze combinatie vraagt om een groot verantwoordelijkheidsbesef. Jij omschrijft jezelf als bijdehand en oplossingsgericht. Je draagt (nieuwe) ideeën aan en denkt buiten de gebaande paden. En dat vraagt om schoenen waar je stevig in staatJouw creativiteit en doorzettingsvermogen worden namelijk serieus op de proef gesteld. 

Twee stappen heen is één stap terug

Werken bij Fivoor is meer dan dynamisch te noemen! Want naast bovengenoemde, ben jij ook een ‘kei’ in motiveren. Onze behandelaren en therapeuten motiveren niet alleen de patiënten, maar ook de collega's en ketenpartners waarmee zij samenwerken hebben wel eens een zetje in de goede richting nodig. Andersom zijn zij er natuurlijk ook voor jou en zorgen jullie ervoor dat niemand naast de spreekwoordelijke schoenen gaat lopen. Bij Fivoor kijken we namelijk met een open blik, zonder oordeel. 

 

Een vliegende start en (loopbaan)training

Onze nieuwe collega's geven we de aandacht die ze verdienen. Ons digitale informatieportal is jouw naslagwerk, want je kan natuurlijk niet alles onthouden. Ben jij up and running? Fivoor biedt veel mogelijkheden om als behandelaar of vaktherapeut het beste uit je carrière te halen. We investeren volop in scholing en andere vormen van kennisontwikkeling. Doordat je werkt in een brede zorgketen is een overstap naar een andere locatie en/of functiegroep bespreekbaar.  Fivoor zoekt collega's voor zowel ambulante behandelingen (volgens de FACT-methode) als collega's voor onze psychiatrische klinieken waar patiënten tijdelijk verblijven. 

Laat deze kans niet lopen en bekijk onze vacatures!

Bekijk hier de vacatures

Henk | Behandelaar
Collega aan het woord
‘‘Ik haal er veel voldoening uit als een cliënt een beter leven krijgt. ‘‘