Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Psychiaters & Artsen vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

In de forensische en intensieve psychiatrie bij Fivoor kunnen psychiaters bij uitstek het verschil maken. Het verschil voor mensen met multiproblematiek, zodat ze weer een betekenisvol bestaan kunnen opbouwen. Door een juiste diagnostiek en behandeling mag je daar als psychiater, samen met betrokken collega’s, een waardevolle bijdrage aan leveren. Volgens de nieuwste inzichten en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Psychiaters zijn bij Fivoor verantwoordelijk voor de behandeling van patiënten met een stoornis of combinatie van stoornissen. Diagnostiek, risicomanagement en medicatiebeleid behoren tot de belangrijkste taken van de psychiater. In het multidisciplinaire team heb je nauw contact met de regiebehandelaar en andere collega’s. Je bespreekt de risico’s op delictgedrag en wat daarvan de achterliggende factoren zijn. Je verdiept je in patiëntendossiers en houdt het overzicht in de behandeling.

 

De uitdaging

Werken bij Fivoor als psychiater betekent werken met een complexe maar ook interessante doelgroep. Richtlijnen zijn belangrijk, maar je moet soms ook buiten gebaande paden treden om betere resultaten te bereiken. Geduld is bij Fivoor echt een schone zaak. Net als flexibiliteit, aangezien het moeilijk te voorspellen is op welke situaties je moet acteren. Je bent daadkrachtig als het nodig is en optimistisch van aard. Tegelijkertijd ben je je bewust van politiek-maatschappelijke invloeden. Dat is voor jou een extra stimulans om, samen met een hecht team, de klus te klaren.

Jitske | psychiater
Collega aan het woord
‘‘Wij werken écht samen, met het hele team én de patiënt. ‘‘

 

Waarom als psychiater werken bij Fivoor?

Fivoor is een state-of-the-art organisatie in de forensische en intensieve psychiatrie. Om welke stoornis of problematiek het ook gaat, wij gaan de uitdaging graag aan. Om het risico op recidive te verkleinen of mensen indien mogelijk te helpen aan een terugkeer in de maatschappij. Psychiaters krijgen bij Fivoor alle ruimte om hun kwaliteiten daartoe te benutten en zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk via scholing en lunchreferaten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan externe kenniscentra en kwaliteitsnetwerken. We houden elkaar scherp door toetsing en intervisie en werken in een fijne sfeer samen. Voor de patiënt. Voor elkaar. Samen maken we Fivoor!

Bekijk hier de vacatures

Martijn | Psychiater
Collega aan het woord
‘‘De combinatie tussen ernstige psychiatrische problematiek en maatschappelijke zorg, dat maakt het werken bij Fivoor zo mooi. ‘‘