Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Management vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Als manager van een locatie of afdeling speel jij de wedstrijd in de rol van coach. Jij zorgt voor de optimale teamopstelling en gaat zo samen met jouw team voor goud. De wereld van de forensische en hoog intensieve psychiatrie is topsport. Dit vraagt om continue training en verregaande expertise. De beloning wanneer jullie als team winnen is dan ook groot; perspectief voor mens én maatschappij.

Teamcoach, trainer en strategiebepaler in één

Door voortdurend in contact te zijn met medewerkers weet je als manager wat er leeft op jouw afdeling(en). Zo kun je het onderlinge samenspel bevorderen en processen bijsturen waar nodig. Enerzijds werk je reactief, als zich bijvoorbeeld calamiteiten of ad hoc vraagstukken voordoen. Anderzijds is het jouw taak richting te geven voor de lange termijn. Je hebt veel contact met jouw interdisciplinaire team en zorgt dat de samenwerking optimaal is.

 

Een samenspel binnen de lijnen

Je kunt probleemoplossend werken en neemt het team daar via inspirerend leiderschap in mee. Je werkt transparant en bent benaderbaar voor zowel medewerkers als patiënten. Een goede werk- en privébalans vind je belangrijk. Hard werken, maar zeker ook genoeg ruimte om bij te komen. Je zorgt voor eenheid binnen het team, waarin teamleden zich kunnen ontplooien en zich veilig voelen. Het is aan jou om de verbinding te houden met de andere teammanagers. Niet omdat zij de concurrenten zijn, maar hoe jullie elkaar kunnen helpen om de zorg voor onze patiënten naar het volgende level te krijgen. Zo draag je in deze functie bij aan een maatschappelijk belang. Je biedt (in)direct mensen die aan de rand van de maatschappij staan een kans op een betere wedstrijd in de samenleving. En sta je 1-0 achter? Dit maakt jou nog gemotiveerder om samen met jouw team aan de slag te gaan! Samen maken we Fivoor. 

Boudewijn | Manager
Collega aan het woord
‘‘We gaan uitdagingen niet uit de weg, maar pakken ze daadkrachtig op. ‘‘

Jouw speelruimte

De strekking is duidelijk. Werken bij Fivoor is niet zomaar werken in de zorg. Wij omschrijven het als werken in de champions league van de zorgWij werken vanuit vertrouwen en waarderen onze teams. Als manager krijg je daarom veel ruimte om je werk goed uit te oefenen. Als zorgorganisatie houden we aandacht voor elkaar en bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan namelijk doortrainen, zo ook jij in jouw rol als manager. Onze drijfveren? Scoren met zeer betrokken en kundige vakspecialisten!  

Ga jij deze wedstrijd aan? We zien jouw gameplan graag tegemoet! 

Bekijk hier de vacatures

Kirsten | Manager
Collega aan het woord
‘‘Ik ervaar bij Fivoor een pioniersgevoel, een gedrevenheid om zorg te verbeteren. ‘‘