Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Management vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Wil je als locatie- of afdelingsmanager de zorg naar een hoger niveau brengen? Bij Fivoor krijg je de kans. Als manager geef je leiding aan het team dat zorg levert aan onze cliënten. In een klinische of ambulante setting en in het uitdagende vakgebied van de forensische en intensieve psychiatrie. Dankzij jouw management expertise en vaardigheden in zijn medewerkers in staat om het gezamenlijke streven waar te maken: perspectief voor mens en maatschappij.

Door voortdurend in contact te zijn met medewerkers weet je als manager wat er leeft op de afdelingen. Zo kun je de onderlinge samenwerking bevorderen en processen bijsturen waar nodig. Enerzijds werk je reactief, als zich bijvoorbeeld calamiteiten of ad hoc vraagstukken voordoen. Anderzijds is het jouw taak richting te geven voor de lange termijn. Je hebt veel contact met het interdisciplinaire team en zorgt dat het goed functioneert. 

 

De uitdaging

In deze functie heb je de kans om goede zorg te realiseren voor mensen aan de rand van de maatschappij. Je kunt probleemoplossend werken en neemt het team daar via inspirerend leiderschap in mee. Je werkt transparant en bent benaderbaar voor zowel medewerkers als patiënten. Je draagt bij aan een goed werk- en leefklimaat. Medewerkers kunnen zich daarin ontplooien en voelen zich veilig. Door jouw analytisch vermogen overzie je bovendien het grotere geheel. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Integendeel, je benoemt ze en motiveert medewerkers om ze aan te gaan. Samen maken we Fivoor.

Boudewijn | Manager
Collega aan het woord
‘‘We gaan uitdagingen niet uit de weg, maar pakken ze daadkrachtig op. ‘‘

Waarom werken als manager bij Fivoor?

Fivoor staat voor state-of-the-art forensische en intensieve psychiatrie. Als manager krijg je veel ruimte om je werk goed uit te oefenen. Wij werken vanuit vertrouwen en waarderen onze mensen. We houden elkaar scherp en bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Fivoor betekent bouwen aan een nog jonge organisatie. Fivoor is op 1 januari 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aventurijn, Palier en de Kijvelanden. We zijn gedreven om daar met betrokken en kundige mensen een succes van te maken. Bouw mee!

Bekijk hier de vacatures

Kirsten | Manager
Collega aan het woord
‘‘Ik ervaar bij Fivoor een pioniersgevoel, een gedrevenheid om zorg te verbeteren. ‘‘