In 5 stappen naar jouw nieuwe baan

Ben je enthousiast over een vacature van Fivoor? Leuk! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We begrijpen dat de stap om te solliciteren al spannend genoeg kan zijn, daarom houden wij het sollicitatieproces graag simpel. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende 5 stappen:

Sollicitatieprocedure bij Fivoor

STAP 1: Je vindt jouw droombaan!

Via onze website kun je solliciteren op openstaande vacatures bij Fivoor. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld en jouw cv hebt geüpload, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

STAP 2: Yes, een match!

Op basis van jouw cv bekijken we of jouw profiel past bij de vacature. Uiterlijk binnen twee weken krijg je van ons een reactie. Zien wij ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek.

STAP 3: Ontmoet collega’s op locatie

Wij zijn enthousiast! Ben jij dit ook? Dan ontmoet je tijdens een meeloopdag jouw nieuwe collega’s en neem je een kijkje op je nieuwe werkplek.

STAP 4: Je tekent het contract

Zijn we beiden overtuigd? Dan plannen wij een arbeidsvoorwaardengesprek met je in. Voorafgaand ontvang je informatie over de arbeidsvoorwaarden en een indiensttredingsformulier. Gaan we ervoor? Laten we de indiensttreding definitief maken. Gefeliciteerd!

STAP 5: Gefeliciteerd! Welkom bij Fivoor

Welkom! Je maakt kennis met collega’s, krijgt een rondleiding op de locatie en we praten je bij over onze organisatie. Deze dag is de start van een inwerkprogramma van een aantal weken, waarin een mentor je begeleidt. Fijn dat je er bent!

 

Zie je ons wel zitten als werkgever, maar hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou? Stel dan een jobalert in of stuur ons een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.