Ben je enthousiast over een vacature van Fivoor? Leuk! De sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende stappen:


STAP 1: Ik solliciteer!

Via onze website kun je solliciteren naar openstaande vacatures bij Fivoor. In het sollicitatieformulier vragen wij om enkele persoonlijke gegevens en jouw cv. Na het versturen van je sollicitatie, krijg je een bevestiging per e-mail.

STAP 2: Wat vindt Fivoor van mij?

Op basis van jouw cv bekijken we of jouw profiel past bij de vacature. Uiterlijk binnen twee weken krijg je van ons een reactie.

STAP 3: Op gesprek?

Wij zijn enthousiast! Tijd om elkaar beter te leren kennen. Passen jouw kennis en kwaliteiten bij de vacature? En minstens zo belangrijk: kan Fivoor bieden wat jij zoekt? Als de kennismaking positief verloopt en jouw achtergrond klopt, volgt er een tweede gesprek en leer je Fivoor en jouw ‘nieuwe’ collega’s tijdens een meeloopdag nog beter kennen.

STAP 4: Ik kies voor Fivoor! 

Als er een match is, plannen wij een arbeidsvoorwaardengesprek met je toekomstige leidinggevende in. Voorafgaand ontvang je informatie over de arbeidsvoorwaarden en een indiensttredingsformulier. Gaan we ervoor? Laten we de indiensttreding definitief maken. Gefeliciteerd!

STAP 5: Mijn eerste dag!

Welkom! Je maakt kennis met collega’s, krijgt een rondleiding op de locatie en we praten je bij over onze organisatie. Deze dag is de start van een inwerkprogramma van een aantal weken, waarin een mentor je begeleidt. Fijn dat je er bent!

 

Zie je ons wel zitten als werkgever, maar hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou? Stuur ons een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.