Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Klinisch Psycholoog vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Op zoek naar de meest uitdagende baan in de GGZ? Welkom bij Fivoor! De forensische zorg is de ideale plek om als klinisch psycholoog het verschil te maken in het leven van patiënten met complexe problematiek. Jouw werk als behandelaar én manager, combineer jij bij ons in het topzorg segment.

Keuzes maken

Wij van Fivoor vonden het lastig om jouw werk als Klinisch Psycholoog bij ons samen te vatten. We kunnen opsommen dat je bezig bent met behandeling, diagnostiek, management en wetenschappelijk onderzoek en dat je zowel bezig bent met patiëntenzorg als met het organiseren van de zorg. Dat je meedenkt over behandelprogramma's en beleid en dat je daarnaast het opleiden van nieuwe collega's en supervisie en werkbegeleiding verzorgt. Maar dat wist jij natuurlijk al. De vraag is; waar doe je het nu écht voor? Als dat de gedachte is die jou bezig houdt; dan heten we jou welkom bij Fivoor!

 

Kunst en vliegwerk

Los van de inhoud van de baan, is jouw maatschappelijke bijdrage bij ons het allerbelangrijkste. Bij Fivoor werk je aan het herstel van de meest kwetsbare mensen. Je probeert de patiënt te doorgronden en te motiveren om hun leven op de rit te krijgen. Jij biedt de kans om de eigen regie over hun leven terug krijgen. En het doel? Dat ze veilig deelnemen aan de maatschappij. Soms betekent dit dat één stap naar voren twee stappen terug is. Onze patiënten zijn immers over het algemeen een stuk taaier dan in de reguliere GGZ. De kunst is om samen met het team geduldig te blijven en met doorzettingsvermogen toch vooruitgang te boeken. Dat lukt vaker dan je denkt!

Collega aan het woord
‘‘Wij werken met hart en ziel om te zorgen dat iedereen zicht heeft op een goede toekomst. ‘‘

Forensische en hoog intensieve wattes?

Werken in de forensische en hoog intensieve psychiatrische zorg. Daar had je waarschijnlijk voordat je de opleiding tot psycholoog ging volgen nog niet aan gedacht. Meestal geven werkzoekenden aan dat ze op zoek zijn naar een baan met variatie en afwisseling. Dat ze liever elke dag wat anders doen en zichzelf willen blijven bijscholen en ontwikkelen. Hier kunnen wij een dikke vink bij zetten! Bij ons ben jij als klinisch psycholoog diegene die motivatie haalt uit het uitdiepen van de meest uiteenlopende ziektebeelden. Standaard behandelprotocollen? Die bestaan bij ons niet. Wij moeten onze patiënten maatwerk bieden. En als jij goed zorgt voor onze patiënten, dan zorgen wij goed voor jou. Beloofd.

 

Geen einzelgänger

Zorg jij voor het bijdragen aan de juiste teamspirit waardoor jullie als team het beste uit jezelf kunnen halen? Onze collega's zijn namelijk op zoek naar een teamlid die even gedreven is als zij en onderdeel willen worden van een hecht multidisciplinair team. En wij van Fivoor geven je hier de handvaten voor, zodat je zowel privé als op je werk op je best bent. Dat is de energie die het werken bij Fivoor je geeft!

Ja, ik wil deze energie!