Bekijk alle vacatures

Op zoek naar Verpleegkundig Specialist vacatures? Bekijk het aanbod hieronder via de button.

Vacatures bekijken

Is geen uitdaging jou te groot als verpleegkundig specialist? In de forensische zorg kun je jouw hart ophalen! Om de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren, bied je maatwerk in de behandeling en verbind je partijen in de keten. Door jouw expertise en de ruime ontwikkelmogelijkheden bij Fivoor, maak jij zo het verschil!

Verpleegkundig specialist

De functie van verpleegkundig specialist bij Fivoor is zeer veelzijdig. Als verpleegkundig specialist heb je enerzijds veel contact met patiënten, variërend van therapie, medicatieconsult en psychiatrisch onderzoek tot een gesprek met de familie. Anderzijds is er als (regie)behandelaar ook veel afstemming met collega’s, onder meer op het gebied van coaching en innovatie. In dit alles bewaar je het overzicht, neem je initiatief en verbind je partijen – intern en in de keten – met elkaar. Door het vervullen van deze brugfunctie draag jij bij aan de best mogelijke zorg voor patiënten en veiligheid in de maatschappij.

 

De uitdaging

De forensische zorg maakt het werk van verpleegkundig specialisten nog interessanter. De patiënten vormen een uitdagende doelgroep, terwijl ook de relatie met bijvoorbeeld toezichthouders en justitie voor een spannende dynamiek zorgt. Met overtuigingskracht en optimisme werk je als verpleegkundig specialist aan kleine doelen. Door je te verdiepen in de patiënt en maatwerk te bieden in de behandeling, draag je bij aan de kwaliteit van leven van patiënten. Hoe mooi is dat! Tegelijkertijd kun je goed relativeren en durf je ook vervelende beslissingen te nemen als de realiteit daarom vraagt.

Collega aan het woord
‘‘Het gaat over langdurige zorg, soms met invaliderende beperkingen. Als verpleegkundig specialist ben je daarin vooral bezig met persoonlijk herstel van de patiënt. ‘‘

Waarom als verpleegkundig specialist werken bij Fivoor?

Bij Fivoor zijn er voor verpleegkundig specialisten veel ontwikkelmogelijkheden, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Niet voor niets is Fivoor sinds 2020 een erkend opleidingsinstituut voor onder meer verpleegkundig specialisten. Ook is er een vakgroep Verpleegkundig specialisten GGZ, waarin collega’s hun kennis delen en meedenken over het beleid van Fivoor. Door het uitdagende werkveld van de forensische psychiatrie, is er bij Fivoor sprake van betrokken collega’s en hechte teams. Samen maken we ons sterk voor patiënten en de samenleving. Als jij ook over die passie beschikt, is er bij Fivoor veel mogelijk!

Bekijk hier de vacatures