Persoonlijke verhalen over het werken bij Fivoor

Ben jij geïnteresseerd in het werk bij Fivoor en ben jij altijd al benieuwd geweest hoe een werkdag eruit ziet van bijvoorbeeld een groepsleider, een verpleegkundige of een vaktherapeut? Lees dan hieronder verder. Onze collega's geven een kijkje in de wereld van de forensische en hoog intensieve zorg bij Fivoor. Ben je na het lezen van onze verhalen nog enthousiaster geworden? En denk jij dat je het in je hebt om bij Fivoor te werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures

Werkdag uit het leven van... Rudmer!

Ik ben werkzaam als casemanager op Ambulant Centrum Den Haag in het Forensisch FACT LVB Team. We beginnen elke dag met een briefing in ons team. In de briefing bespreken we de patiënten die extra aandacht behoeven en intensievere FACT zorg nodig hebben.

Lees hier zijn verhaal

Werkdag uit het leven van... Lesley!

Ik ben werkzaam bij Fivoor als administratief medewerker op het ambulant centrum Rotterdam. In de ochtend gebeurt er altijd een hoop. Alle medewerkers komen binnen en nemen hun telefoon en alarm mee, de vergaderingen starten, de bijzonderheden van de dag worden aan ons gecommuniceerd en patiënten melden zich aan.

Lees hier haar verhaal

Werkdag uit het leven van... Judith!

Ik werk bij Fivoor op de FPA in Den Haag als psycholoog. Mijn dagen verlopen erg afwisselend en er zit niet echt een vaste structuur in. Dit vind ik juist het leuke aan mijn werk, dat geen dag hetzelfde is en dat ik daarnaast zelf de regie heb in het plannen van al mijn werkzaamheden.

Lees hier haar verhaal

Werkdag uit het leven van... Jasper!

Ik werk bij Fivoor als coördinator afdelingsmilieu op de sociaal-therapeutische afdeling in de FPK Rotterdam. Buiten de structuur van de afdeling is de ochtend altijd anders. Om 07.45 uur worden de patiënten gewekt en iedere werkdag om 09.15 uur is het ochtendoverleg.

Lees hier zijn verhaal

Werkdag uit het leven van... Kristel!

Ik werk in FPC De Kijvelanden op de afdeling ONYX, een afdeling waar patiënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) opgenomen worden. Hier werk ik als groepsleider. Ik kan gerust zeggen dat elke werkdag bij ons er anders uitziet!

Lees hier haar verhaal

Werkdag uit het leven van... Arjan!

Ik werk bij Fivoor op de FPA in Utrecht als muziektherapeut. Werken in de zorg was een persoonlijke keuze waar ik tot de dag vandaag geen spijt van heb, want ik blijf elke dag leren.

Lees hier zijn verhaal

Werkdag uit het leven van... Signe!

Ik werk bij het Ambulant Centrum in Rotterdam (ForFACT 1). Hier werk ik als verpleegkundige in opleiding tot Specialist GGZ. De doelgroep maakt het werk interessant, maar omdat het een complexe doelgroep is, werk je ook erg nauw samen met collega's. Je hebt dus niet alleen intensief contact met patiënten, maar ook met collega's.

Lees hier haar verhaal