Persoonlijke verhalen over het werken bij Fivoor

Ben jij geïnteresseerd in het werk bij Fivoor en ben jij altijd al benieuwd geweest hoe een werkdag eruit ziet van bijvoorbeeld een groepsleider, een verpleegkundige of een vaktherapeut? Lees dan hieronder verder. Onze collega's geven een kijkje in de wereld van de forensische en hoog intensieve zorg bij Fivoor. Ben je na het lezen van onze verhalen nog enthousiaster geworden? En denk jij dat je het in je hebt om bij Fivoor te werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Bekijk vacatures

Werkdag uit het leven van... Kristel!

Ik werk in FPC De Kijvelanden op de afdeling ONYX, een afdeling waar patiënten met een licht verstandelijke beperking (LVB) opgenomen worden. Hier werk ik als groepsleider. Ik kan gerust zeggen dat elke werkdag bij ons er anders uitziet!

Lees hier haar verhaal

Werkdag uit het leven van... Arjan!

Ik werk bij Fivoor op de FPA in Utrecht als muziektherapeut. Werken in de zorg was een persoonlijke keuze waar ik tot de dag vandaag geen spijt van heb, want ik blijf elke dag leren.

Lees hier zijn verhaal

Werkdag uit het leven van... Signe!

Ik werk bij het Ambulant Centrum in Rotterdam (ForFACT 1). Hier werk ik als verpleegkundige in opleiding tot Specialist GGZ. De doelgroep maakt het werk interessant, maar omdat het een complexe doelgroep is, werk je ook erg nauw samen met collega's. Je hebt dus niet alleen intensief contact met patiënten, maar ook met collega's.

Lees hier haar verhaal