Zoek je afwisseling in je baan? Dat kan bij Fivoor Flex & More! Omdat Fivoor een breed aanbod aan zorg heeft, geeft het jou de mogelijkheid om veel af te wisselen in je werk. Bijvoorbeeld verschillende afdelingen, locaties of verschillende patiëntdoelgroepen. En je leert veel collega’s kennen als je op verschillende locaties werkt.

Fivoor Flex & More

Fivoor Flex & More bestaat niet alleen uit een flexpool maar zoals de naam het al zegt, het is meer! Bij Fivoor Flex & More kan je aan de slag als Begeleider of Verpleegkundige, een uitdagende flexibele baan waarbij je werkt waar en wanneer jij wilt. Wil jij je liever oriënteren en ontwikkelen binnen de forensische psychiatrie? Dat kan ook! Wij kijken samen met jou naar jouw wensen en mogelijkheden.

 

Begeleider en Verpleegkundige bij Fivoor Flex & More

Begeleider
Begeleiders in de 24-uurs zorg van Fivoor hebben een dynamisch bestaan. Deze kanjers zijn bij ons van onschatbare waarde. In deze functie trek je namelijk intensief met onze cliënten op en zorg je voor hun dagstructuur. Je begeleidt patiënten in de dagelijkse leefsituatie, observeert patiënten doelgericht en signaleert bijzonderheden of veranderingen. Maar daarbij hou je altijd je ogen open, met als doel de veiligheid op de groep. Jouw doel is belangrijk: de cliënten een perspectief bieden op een veilige terugkeer in de maatschappij.

Verpleegkundige
Als Verpleegkundige binnen Fivoor Flex & More werk je op verschillende afdelingen en in verschillende teams. Zo werk je de ene dag met patiënten die een verslavingsproblematiek hebben en de andere dag met patiënten met een licht verstandelijke beperking. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en als Verpleegkundige zet jij jouw somatische kennis in. In je dagelijkse werk ondersteun en begeleid je patiënten en zorg je ervoor dat ze structuur en continuïteit ervaren binnen de zorg. Met jouw expertise als Verpleegkundige ben je van onmisbare toegevoegde waarde om de behandeling compleet te maken.

 

Wisselende diensten

Als Begeleider of Verpleegkundige werk je wisselende diensten. De dagdienst begint om 7.30 uur en eindigt om 15.30 uur. De avonddienst begint om 14.30 uur en is afgelopen om 22.30 uur. De nachtdienst duurt van 22.30 uur tot 7.30 uur. Je kan zelf kiezen welke diensten je werkt.

Collega aan het woord
‘‘Het is erg fijn om als Verpleegkundige op verschillende afdelingen te kunnen kijken! Ik leer iedere dag weer wat nieuws! ‘‘

Wat zijn jouw voordelen?

Als collega van Fivoor Flex & More ben je flexibel inzetbaar op verschillende afdelingen of juist een langere periode op één afdeling om jezelf te ontwikkelen. Het gaat om jouw wensen & mogelijkheden en samen zoeken we naar de ultieme match. Het voordeel voor jou is:

Werken waar en wanneer jij dat wil
Zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Bijvoorbeeld in Den Haag of Den Dolder. Alleen het weekend, juist doordeweeks of alleen de avonden. Het kan bij Fivoor Flex & More. Samen bespreken we jouw wensen en beschikbaarheid.

Een stabiel rooster
Je weet ruim op tijd wat je rooster is zodat je weet waar je aan toe bent. Je wordt niet tussendoor gebeld of je een extra dienst kan werken. 

Voldoende afwisseling binnen je functie
Omdat Fivoor een breed aanbod heeft, geeft het jou de mogelijkheid om veel af te wisselen in je werk. Bijvoorbeeld verschillende afdelingen, locaties of verschillende patiëntdoelgroepen. En je leert veel collega's kennen als je op verschillende locaties werkt.

Oriënteren, leren en ontwikkelen binnen de forensische & intensieve psychiatrie
Forensische of intensieve psychiatrie? Patiënten met een licht verstandelijke beperking of persoonlijkheidsproblematiek? Fivoor levert forensische en intensieve zorg aan een brede doelgroep. Voor jou een mooie kans om je te oriënteren en te ontwikkelen binnen Fivoor. Bij Fivoor Flex & More krijg je de gelegenheid om langer op verschillende locaties en afdelingen te werken, zodat je kan ontdekken wat het beste bij je past.

Begeleiding en ondersteuning
Uiteraard krijg je de juiste begeleiding en ondersteuning om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. Wij vinden het belangrijk dat je een vast contactpersoon hebt met wie je jouw wensen en beschikbaarheid kan bespreken. Of wat je graag wilt leren binnen Fivoor.

Lees hier meer over Fivoor Flex & More en of dit ook geschikt is voor jou! 

 

Locaties 

Je gaat aan de slag op één van de klinische locaties van Fivoor in de omgeving van Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Samen bepalen wij welke locaties haalbaar zijn en je voorkeur hebben. Zo krijg je de kans om op verschillende locaties te werken en je goed te oriënteren binnen het werkveld van Fivoor.

Je gaat aan de slag op één van de klinische locaties van Fivoor in de omgeving van Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Samen bepalen wij welke locaties haalbaar zijn en je voorkeur hebben. Zo krijg je de kans om op verschillende locaties te werken en je goed te oriënteren binnen het werkveld van Fivoor.

Omgeving Rotterdam
In Poortugaal (onder de rook van Rotterdam) zijn drie klinieken gevestigd:

Omgeving Den Haag
In Den Haag is een Forensisch Psychiatrische Afdeling gevestigd, een kliniek met een laag beveiligingsniveau.

Omgeving Utrecht
In Utrecht en omgeving heeft Fivoor verschillende klinieken:

Den Dolder

Bilthoven

Utrecht